Marianne Kerremans

(biografisch interviewer)

In mijn dagelijks leven werk ik parttime in de zorgsector als geestelijk verzorger. In die rol is mijn voornaamste taak het luisteren naar de zoekende mens in elk moment van zijn leven. Ik sta regelmatig mensen bij in hun stervensproces en verzorg daarnaast ook hun uitvaart. Daarnaast heb ik mij lange tijd ingespannen voor pleegouders als voorzitter van de stichting SafeWings.

Uit deze beroepskeuze mag u conclusies trekken over mijn belangstelling voor mensen. Die is onuitputtelijk. Ik was dan ook meteen enthousiast toen Rob mij vroeg om voor zijn film maatschappij inzetbaar te zijn om biografische interviews af te nemen. Uiteraard heeft hij daarvoor een grondige opleiding aan geboden. Het werk van biografisch interviewer sluit heel goed aan bij mijn huidige beroep en mijn belangstelling en liefde voor mensen. Mijn leven is zelf nogal weerbarstig geweest en ik weet wat het is om grote uitdagingen te moeten doorstaan. Dat is ook precies wat ik terug zie bij anderen in de filmproducties van DeFilmVanJeLeven. Mijn stijl van interviewen getuigt van veel respect voor de mens die tegenover mij zit, waarbij ik geprikkeld word door gezonde nieuwsgierigheid. En deze vertaal ik heel graag naar oprechte aandacht, met daarbij het idee om een innemend levensverhaal op film te kunnen afleveren. Ik sta graag voor u klaar.

Heel veel vragen over de biografische film vindt u terug in onze White paper. Na het invullen van uw naam en email adres ontvangt u de white paper in uw mailbox

ik wil meer weten

voor uw aanvraag. U ontvangt een download link in uw email!