Rob Overgaauw

(oprichter/producent)

Dat belangstelling voor mensen het grootste deel van mijn carrière tekent mag duidelijk zijn voor wie mijn CV leest. Ruim 40 jaar was en ben ik actief in het werkdomein van Human Resource Management en daar draait alles om mensen. In 2020 koos ik er voor om me meer te richten op de particuliere markt en kwam ik uit op het produceren van biografische films. Dat deed ik al bijna tien jaar maar in 2020 besloot ik het professioneel aan te pakken en zette het merk DeFilmVanJeLeven in de markt.

Ik zag al dat levensverhalen van bekende Nederlanders hoge kijkcijfers scoorden en dacht, dan moet dat ook kunnen voor niet-bekende Nederlanders. Niet om ze beroemd te maken voor TV producties, maar om ze op huiskamer- en familieniveau te voorzien van professioneel samengestelde films, die een inkijkje geven in hun leven. Iedereen heeft een levensverhaal dat gezien mag worden. Veel mensen schrijven hun biografie al maar dat kun je natuurlijk ook op film laten vastleggen. Met DeFilmVanJeLeven wil ik de grote massa in Nederland laten zien hoe laagdrempelig het is en hoe mooi het is om zo’n film te bezitten.
Ik ben niet de enige waaruit kunt kiezen om uw verhaal te laten afnemen. Voortdurend ben ik bezig om mensen op te leiden die deze taak op zich kunnen nemen op een professionele niveau. Ik ben dan ook supertrots op het team dat ik inmiddels heb mogen samenstellen en dat u in deze galerij aantreft. Uiteraard sta ik graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. En, eerlijk is eerlijk, ik vind het altijd leuk als iemand voor mij kiest voor een interview.

Heel veel vragen over de biografische film vindt u terug in onze White paper. Na het invullen van uw naam en email adres ontvangt u de white paper in uw mailbox

ik wil meer weten

voor uw aanvraag. U ontvangt een download link in uw email!